Voetbal voor kleuters?

Stichting PlayFit streeft er als maatschappelijke sportorganisatie naar om een levenslange passie voor lichaamsbeweging en sport te ontwikkelen bij kinderen.  Op onze locatie in Rotterdam Zuid bieden wij voetbal aan op de PlayFit manier, we noemen het PlayFit Voetbal! Hoofddoel is door middel van veel plezier en een aangepast aanbod basisvaardigheden aan te leren aan het kind, zodat deze op 7 jarige leeftijd optimaal is voorbereid voor de doorstroom naar een voetbalclub. Het kind zal door onze aanpak een bredere ontwikkeling genieten, en een ruimer perspectief en vertrouwen krijgen in zijn/haar beweegmogelijkheden.

Deze voetballessen worden gegeven door betrokken voetbaltrainers. Beiden zijn in het dagelijks leven gymdocent en enthousiaste voetballers.

Tijden en locatie

Het aanbod op deze locatie is voor 4 tot en met 7 jaar.

Woensdag:
Tijdens herfst en winter binnentrainingen: Gymzaal Sommelsdijkstraat 17 in Rotterdam.
In de lente en zomer buiten: Sportplein obs Over De Slinge, locatie Sommelsdijkstraat 19 in Rotterdam.

  • Groep 1: 13:00-14:00 uur
  • Groep 2: 14:00-15:00 uur
  • Groep 3: 15.00-16.00 uur

Kleding

Sportkleding en sport-of voetbalschoenen. We trainen in de lente en zomer namelijk buiten. En in de herfst / winter binnen.

Schoolvakanties

De ervaring heeft geleerd dat vele ouders en verzorgers tijdens schoolvakanties graag op vakantie gaan. Daarom zijn er tijdens schoolvakanties geen lessen. Bekijk de schoolvakanties in het lesrooster.

Tarieven

Bekijk de pagina tarieven voor  de actuele prijzen. Voor gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om te sporten op een club is er het jeugdsportfonds. PlayFit is erkend door het JeugdSportFonds.

Locaties

PlayFit heeft een divers aanbod van sporten. Op ons lesrooster zijn alle sporten en locaties te vinden. Voorlopig wordt enkel op deze locatie voetbal aangeboden als losse sport.

Vragen?

Heb je een vraag? We hebben diverse veelgestelde vragen beantwoord op de pagina ‘veelgestelde vragen.’ U kunt ook gerust contact opnemen via info@playfit.nl.

Geïnteresseerd? Meld uw kind aan voor een proefles bij PlayFit!

Een gratis proefles aanvragen voor voetbal? Dat kan hier.