Turnen met plezier. Locatie Krabbendijkestraat Pendrecht.

Stichting PlayFit streeft er als maatschappelijke sportorganisatie naar om een levenslange passie voor lichaamsbeweging en sport te ontwikkelen bij kinderen. Wij vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk kinderen duurzaam deelnemen aan de lessen om deze doelstelling te behalen. Op deze locatie in Charlois bieden wij de sport turnen aan op de playfit manier. Wij noemen dit ’turnen met plezier’. De turnlessen worden gegeven door een leuke, bevoegde en betrokken turnjuf.  

Tijden

De lestijden zijn als volgt:

  • Maandag groep 1: 16:00 – 16:45 (4 tot 6 jaar)
  • Maandag  groep 2: 16:45 – 17:30 (4 tot 6 jaar)
  • Maandag groep 3: 17:30 – 18:30 (6 jaar tot 9 jaar ) Start oktober 2019
Wilt u een gratis proefles ervaren op deze locatie? Bekijk hier of er een proefles mogelijk is.

Adres

Gymzaal Krabbendijkestraat
Krabbendijkestraat 238
3086 LW Rotterdam

Schoolvakanties

De ervaring heeft geleerd dat vele ouders en verzorgers tijdens schoolvakanties graag op vakantie gaan. Daarom zijn er tijdens schoolvakanties geen lessen. Bekijk de schoolvakanties in het lesrooster.

Tarieven

De kosten voor onze lessen zijn maatschappelijk en sociaal geprijsd. Bekijk de pagina tarieven voor  de actuele prijzen.
Voor gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om te sporten op een club is er het jeugdsportfonds. PlayFit is erkend door het JeugdSportFonds.

Locaties

PlayFit heeft een uitgebreid aanbod. Op ons lesrooster zijn alle sporten en locaties te vinden.
Deze locatie is qua afstand ideaal voor inwoners van de volgende wijken van onder andere:  Pendrecht, Zuidwijk, Charlois, Overschie, Barendrecht, Rhoon, Portugaal en Rotterdam Centrum.

Vragen?

Heb je een vraag? We hebben diverse veelgestelde vragen beantwoord op de pagina ‘veelgestelde vragen.’ U kunt ook gerust contact opnemen via info@playfit.nl.