Tennislessen voor kinderen in Rotterdam.

Stichting PlayFit streeft er als maatschappelijke sportorganisatie naar om een levenslange passie voor lichaamsbeweging en sport te ontwikkelen bij kinderen. Binnenkort starten wij met de sport Tennis.

Vanuit PlayFit willen wij iedereen die Tennis uit wilt proberen de kans bieden om deel te nemen. Daarnaast kunnen kinderen die wedstrijdambities hebben ook daarin begeleid worden. De lessen worden verzorgd door bekwame trainers en de lessen zijn betaalbaar voor iedereen.

Het kind zal door onze aanpak een bredere ontwikkeling genieten en vertrouwen krijgen in zijn/haar beweegmogelijkheden. Het aanbod op deze locatie is voor kinderen vanaf 7 jaar t/m 16 jaar. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd.

Dit aanbod is niet meer actueel. Bekijk ons lesrooster voor alle sportaanbod.

Tarieven

Bekijk de pagina tarieven voor  de actuele prijzen. Voor gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om te sporten op een club is er hetjeugdsportfonds. PlayFit is erkend door het JeugdSportFonds.

Vragen?

Heb je een vraag? We hebben diverse veelgestelde vragen beantwoord op de pagina ‘veelgestelde vragen.’ U kunt ook gerust contact opnemen via info@pl