Peutergym kleutergym Kralingen noord

PlayFit in Rotterdam Kralingen

Stichting PlayFit streeft er als maatschappelijke sportorganisatie naar om een levenslange passie voor lichaamsbeweging en sport te ontwikkelen bij kinderen. De lessen in deze PlayFit locatie staan onder leiding van PlayFit-docent Tom Maliepaard. Tom werkt al bijna 10 jaar als gymdocent in het basisonderwijs en heeft een echte passie voor sport. Hij kan dit als geen ander over dragen aan kinderen.

Lestijden

De lestijden zijn als volgt:

  • Peutergym/ Multisport voor 2 jarigen: zaterdag van 9:10-9:55
  • ABC-beweegdiploma voor 3, 4 en 5 jarigen: zaterdag van 10:00-10:45
  • ABC-beweegdiploma voor 3, 4 en 5 jarigen: zaterdag van 10:50-11:35

Adres

Gymzaal van de Bavokring school. Willem Ruyslaan 17 te Rotterdam.
Ingang via deur van gymzaal bij het pleintje. Zie google (ingang bij de muurschildering)

Deze locatie is ideaal voor inwoners van Rotterdam Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg, Schiebroek, Noord, Prins Alexander en Nesselande.

Wil je een gratis proefles ervaren op deze locatie? Dat kan! Vraag de proefles hier aan.

Vakanties

De ervaring heeft geleerd dat vele ouders en verzorgers tijdens schoolvakanties graag op vakantie gaan. Daarom zijn er tijdens schoolvakanties geen lessen. Voor deze dagen worden er dan ook geen kosten in rekening gebracht. Bekijk de schoolvakanties in het lesrooster.

Prijzen

Bekijk de pagina tarieven voor  onze actuele prijzen.

Locaties

Op deze locatie kunnen kinderen meedoen met bovenstaand aanbod.  PlayFit heeft een uitgebreid aanbod van sporten. Bekijk het lesrooster voor alle sporten en locaties.

Vragen?

Heb je een vraag? We hebben diverse veelgestelde vragen beantwoord op de pagina ‘veelgestelde vragen.’ U kunt ook gerust contact opnemen. Bekijk de contactmogelijkheden.