Proefles gehad, en nu?

Inschrijven
Is de proefles bevallen? Fantastisch! Vul het inschrijfformulier online in en wordt daarmee officieel lid van PlayFit. U vindt het inschrijfformulier hier.

Is de proefles niet bevallen? We horen graag uw feedback via info@playfit.nl, want we streven altijd naar verbetering van ons lesaanbod.

Komt de tijd of locatie niet goed uit?
PlayFit heeft meerdere locaties en sporten in de regio en op diverse dagen en tijden. Kijk voor het actuele aanbod op Playfit.nl.

Betalingsmogelijkheden
Om uw kind(eren) in te schrijven zijn er de volgende betalingsmogelijkheden:
• Door middel van een automatische maandelijkse incasso. Deze is maandelijks opzegbaar.
• Met behulp van het Jeugdfonds Sport en Cultuur voor het gehele seizoen.

Het Jeugdfonds Sport en cultuur?
Sporten is leuk en ook belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het zou dan ook jammer zijn als niet alle kinderen kunnen sporten, omdat er geen geld voor is. Gelukkig is er voor kinderen in gezinnen waarin er geen geld is voor sport, de mogelijkheid om te sporten met behulp van het Jeugdfonds. Het Jeugdfonds betaalt de contributie voor het kind. Meer informatie over het jeugdfonds vindt u hier.

Opzeggen of andere wijzigingen?
Wil u stoppen? Helaas zouden wij dat betreuren, maar wij doen uiteraard niet moeilijk. Als u wilt opzeggen, dan kan dat makkelijk door een e-mail te sturen naar finance@playfit.nl. Onze administratie verwerkt uw verzoek en u ontvangt daar een bevestiging over.

Vragen?
Heeft u een vraag? Stel uw vraag gerust via een van de contactmogelijkheden. Inhoudelijke vragen over de les kunt u stellen aan de PlayFit-docent.