Turnen met plezier. Locatie Schiemond.

Stichting PlayFit streeft er als maatschappelijke sportorganisatie naar om een levenslange passie voor lichaamsbeweging en sport te ontwikkelen bij kinderen. Wij vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk kinderen duurzaam deelnemen aan de lessen om deze doelstelling te behalen. Op deze locatie in Schiemond bieden wij de sport turnen aan op de playfit manier. Wij noemen dit ’turnen met plezier’. De turnlessen worden gegeven door een ervaren, bevoegde en betrokken turnjuf, Samantha.  Juf Samantha is in het dagelijks leven gymdocent op een basisschool en is een gepassioneerde turnster.

Tijden

De lestijden zijn als volgt:

  • Turnen Groep 1 : woensdag 15:00-16:00 (voor basisschool groepen 1, 2)
  • Turnen Groep 2: woensdag 16:00-17:00 (voor groep 3, 4 en 5)
  • Turnen Groep 3: woensdag 17:00-18:00 (voor groep 6, 7 en 8)
Wilt u een gratis proefles ervaren op deze locatie? Bekijk hier of er een proefles mogelijk is.

Adres

Gymzaal van Basisschool de Boog (Schiemond)
Kedoestraat 102
3029 CK Rotterdam

Schoolvakanties

De ervaring heeft geleerd dat vele ouders en verzorgers tijdens schoolvakanties graag op vakantie gaan. Daarom zijn er tijdens schoolvakanties geen lessen. Bekijk de schoolvakanties in het lesrooster.

Tarieven

De kosten voor onze lessen zijn maatschappelijk en sociaal geprijsd. Bekijk de pagina tarieven voor  de actuele prijzen.
Voor gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om te sporten op een club is er het jeugdsportfonds. PlayFit is erkend door het JeugdSportFonds.

Locaties

PlayFit heeft een uitgebreid aanbod. Op ons lesrooster zijn alle sporten en locaties te vinden.
Deze locatie in Schiemond is qua afstand ideaal voor inwoners van de volgende wijken van onder andere: Delfshaven, Schiemond, Bospolder, Middelland, Nieuwe westen, Oud Mathenesse, Witte dorp, Spangen, Tussendijken, Overschie, en Rotterdam Centrum.

Vragen?

Heb je een vraag? We hebben diverse veelgestelde vragen beantwoord op de pagina ‘veelgestelde vragen.’ U kunt ook gerust contact opnemen via info@playfit.nl.