PlayFit Zelfverdediging in Rotterdam Noord

Op deze locatie in het Oude Noorden bieden we zelfverdediging voor kinderen vanaf 4 jaar aan. Meer weten over PlayFit Zelfverdediging? Kijk op de pagina zelfverdediging voor kinderen.

Wil je een gratis proefles ervaren op deze locatie? Dat kan! Vraag de proefles hier aan.

Tijden

Woensdag: 14:15-15:00: Zelfverdediging
Let op: voor deze locatie is de beginleeftijd 4 jaar.

Adres

Gymzaal van de Obs de Klimop:
Erasmusstraat 26 in Het Oude Noorden.

Schoolvakanties

De ervaring heeft geleerd dat vele ouders en verzorgers tijdens schoolvakanties graag op vakantie gaan. Daarom zijn er tijdens schoolvakanties geen lessen. Bekijk de schoolvakanties in het lesrooster.

Contributie

De kosten voor onze lessen zijn maatschappelijk en sociaal geprijsd. Bekijk de pagina tarieven voor onze actuele prijzen.
Voor gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om te sporten is er het jeugdsportfonds. PlayFit is erkend door het JeugdSportFonds.

Tarieven

De kosten voor onze lessen zijn maatschappelijk en sociaal geprijsd. Bekijk de pagina tarieven voor  de actuele prijzen.
Voor gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om te sporten op een club is er het jeugdsportfonds. PlayFit is erkend door het JeugdSportFonds.

Locaties

Deze locatie is ideaal voor inwoners van Rotterdam Noord: Het Oude Noorden, Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, Liskwartier en Provenierswijk. Op ons lesrooster zijn alle sporten en locaties te vinden. Bekijk ook eens onze locatie in Rotterdam Kralingen/Crooswijk.

Vragen?

Heb je een vraag? We hebben diverse veelgestelde vragen beantwoord op de pagina ‘veelgestelde vragen.’ U kunt ook gerust contact opnemen. Bekijk de contactmogelijkheden.