Corona update 14 oktober 2020

De lessen gaan weer van start – corona update
28 augustus 2020
De lessen zijn weer van start!
26 mei 2021

Corona update 14 oktober 2020

De overheid heeft op 13 oktober nieuwe maatregelen aangekondigd. Het coronabeleid wat eerder gold binnen Playfit blijft onverminderd van kracht. Er is wel een andere wijziging opgetreden voor de multisport/peutergym lessen.

Alleen voor Peutergym/ kleutergym

Wij hebben de afgelopen weken gekeken hoe het gaat met o.a. de afstanden tijdens de lessen tijdens de lessen met ouders. Daarnaast hebben we ook feedback ontvangen van diverse ouders.  We komen tot de conclusie dat het met de nieuwe maatregelen in deze lessen niet haalbaar is om aan alle maatregelen te voldoen. Daarom gaan de lessen in ieder geval de aankomende 4 weken niet door (vanaf 16-10-2020). Dit weekend gaat de les dus ook niet door. Alle andere sporten van PlayFit waarbij ouders niet aanwezig zijn in de sportruimte, gaan gewoon wel door.

De contributie wordt voor deze 4 weken bevroren voor de lessen die niet doorgaan en niet geïncasseerd. Wilt u ons toch helpen in deze moeilijke tijden en wilt u de contributie doorbetalen? Dan kunt u dat aangeven. Uw steun is van harte welkom!

Wij hopen op u begrip. U wordt per mail op de hoogte gehouden van de situatie. U kunt ook altijd een kijkje nemen op de website https://playfit.nl

Heeft u nog vragen, mail gerust naar relaties@playfit.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *