Prijzen PlayFit-lessen in de wijk

Stichting PlayFit streeft er als maatschappelijke organisatie naar om een levenslange passie voor lichaamsbeweging en sport te ontwikkelen bij kinderen. Wij vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk kinderen duurzaam deelnemen aan de lessen om deze doelstelling te behalen. Daarom hebben wij de tarieven voor onze sportlessen maatschappelijk en sociaal geprijsd.

Abonnement 
Na de proefles kunt u zich inschrijven voor een locatie middels een inschrijfformulier. Daarin zijn de volgende betalingsmogelijkheden opgenomen:

  • De betaling gaat door middel van een automatische maandelijkse incasso. Deze is maandelijks opzegbaar.
  • Eenmalig inschrijfgeld 15 euro.
  • De prijs per maand voor peutergym, turnen, zelfverdediging, voetbal is 19 euro.
  • De lessen van het ABC-beweegdiploma kennen een bijzondere inhoud en wijkt af van de andere lessen, deze is tijdelijk geprijsd met een korting, 21,50 per maand.
  • Met behulp van het Jeugdfonds Sport en cultuur voor het gehele seizoen. Lees hier meer informatie over het Jeugdfonds Sport en Cultuur.  Het tarief is 225 euro per jaar voor de sporten. Hierin zit tevens het inschrijfgeld verwerkt.

Losse lessen

Het is niet mogelijk om losse lessen aan te schaffen. Een proefles is wel mogelijk. Een proefles kunt u hier aanvragen.

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. In de zomervakantie is er een zomerstop. Voor de zomerstop worden er geen kosten in rekening gebracht. De data voor schoolvakanties vindt u in het actuele lesrooster.

Een gratis proefles aanvragen? Dat kan hier.