Voetbal voor kleuters in Oud-Charlois

Stichting PlayFit streeft er als maatschappelijke sportorganisatie naar om een levenslange passie voor lichaamsbeweging en sport te ontwikkelen bij kinderen.  Wij bieden voetbal aan op de PlayFit manier, we noemen het PlayFit Voetbal! Hoofddoel is door middel van veel plezier en een aangepast aanbod basisvaardigheden aan te leren aan het kind, zodat deze op 7 jarige leeftijd optimaal is voorbereid voor de doorstroom naar een voetbalclub. Het kind zal door onze aanpak een bredere ontwikkeling genieten, en een ruimer perspectief en vertrouwen krijgen in zijn/haar beweegmogelijkheden. Al geruime tijd bieden we dit aanbod aan in Rotterdam Pendrecht, en na de zomervakantie (oktober 2019) starten we een nieuwe locatie in de wijk Carnisse.

Deze voetballessen worden gegeven door betrokken voetbaltrainers.

Tijden en locatie

Het aanbod op deze locatie is voor 4 tot en met 6 jaar.

Waar?
Tijdens herfst en winter binnentrainingen:
Gymzaal Talingstraat
In de lente en zomer buiten: op een sportplein. Informeer naar de locatie.

Tijden? 

Vrijdagmiddag:

16:00 – 17:00 groep 1
17:00 – 18:00 groep 2

Kleding

Sportkleding en sport-of voetbalschoenen. We trainen in de lente en zomer namelijk buiten. En in de herfst / winter binnen.

Schoolvakanties

De ervaring heeft geleerd dat vele ouders en verzorgers tijdens schoolvakanties graag op vakantie gaan. Daarom zijn er tijdens schoolvakanties geen lessen. Bekijk de schoolvakanties in het lesrooster.

Tarieven

Bekijk de pagina tarieven voor  de actuele prijzen. Voor gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om te sporten op een club is er het jeugdsportfonds. PlayFit is erkend door het JeugdSportFonds.

Locaties

PlayFit heeft een divers aanbod van sporten. Op ons lesrooster zijn alle sporten en locaties te vinden. Voorlopig wordt enkel op deze locatie voetbal aangeboden als losse sport.

Vragen?

Heb je een vraag? We hebben diverse veelgestelde vragen beantwoord op de pagina ‘veelgestelde vragen.’ U kunt ook gerust contact opnemen via info@playfit.nl.

Geïnteresseerd? Meld uw kind aan voor een proefles bij PlayFit!

Een gratis proefles aanvragen voor voetbal? Dat kan hier.