Locatie Judo Rotterdam

Op deze locatie bieden wij peutergym, kleutergym, multisport en zelfverdediging en Judo. Judo bieden wij aan op de PlayFit Style! De judolessen worden gegeven door ervaren, bevoegde en betrokken judomeesters!  Zij zijn in het dagelijks leven ook gymdocenten.

Tijden:

De lestijden voor Judo zijn als volgt:

Woensdag:

Groep 1      14:15u-15:00u
Groep 2      15.00u-15.45u
Groep 3      15.45u-16.30u

Wilt u een gratis Judo proefles ervaren op deze locatie? Dat kan! Vraag de proefles hier aan.

Adres:

Hudsonstraat 75, 3025 CD Rotterdam

hudsonstraat-89

Contributie Judo

Stichting PlayFit streeft er als maatschappelijke organisatie naar om een levenslange passie voor lichaamsbeweging en sport te ontwikkelen bij kinderen. Daarom zijn onze lessen maatschappelijk en sociaal geprijsd.  Bekijk de pagina tarieven voor  de actuele prijzen.
PlayFit is erkend door het JeugdSportfonds. Wat houdt dit in?

Schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties zijn er geen judolessen. Bekijk de vakanties en lesvrije dagen in het lesrooster.

Locaties

Deze locatie is ideaal voor inwoners van de volgende wijken in Rotterdam West: Delfshaven, Bospolder, Middelland, Nieuwe westen, Oud Mathenesse, Witte dorp, Schiemond, Spangen, Tussendijken, Overschie, Hoogvliet, Barendrecht en Rotterdam Centrum. Ook als u daarbuiten woont bent u echter van harte welkom voor Judo Rotterdam!  PlayFit heeft een uitgebreid sportaanbod op verschillende locaties. Bekijk daarvoor eens het lesrooster.

Vragen?

Heb je een vraag? We hebben diverse veelgestelde vragen beantwoord op de pagina ‘veelgestelde vragen.’ U kunt ook gerust contact opnemen. Bekijk de contactmogelijkheden.