PlayFit is een innovatieve sport en beweegontwikkelaar. We ontwikkelen, implementeren en voeren diverse sportprogramma’s uit met een deskundig en gemotiveerd team. Plezier, veiligheid en resultaat staan altijd hoog in ons vaandel bij ons werk voor scholen, gemeenten, organisaties of particulieren. Naast de algemene doelgroepen, heeft PlayFit een unieke expertise in huis met betrekking tot peuters en kleuters.

PlayFit zet zelf ook speelse en leerzame bewegingsprogramma’s op in de wijk. Voor peuters, kleuters en oudere kinderen is er onder andere peutergym, multi-sport, turnen, zelfverdediging en meer! Onze locatie zijn verspreid over de regio Rotterdam.

Geïnteresseerd in een eigen PlayFit locatie?
Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is om een eigen locatie te starten. Als jij aan het profiel voldoet is dat uiteraard mogelijk! Ondersteund door een ervaren team, waarbij de administratie zoveel mogelijk uit handen wordt genomen, kunnen we samen de uitdaging aan!
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan door het sollicitatieformulier in te vullen of bel ons op. Voor inhoudelijke vragen kun je ook mailen naar het e-mailadres onder contact.