Ons unieke programma leert kinderen de grondbeginselen van 10 verschillende sporten op een leuke manier. Hierbij worden naast de sportcomponent ook de grove motoriek, oog-hand / voet-oog coördinatie en balans verbeterd. Bij een PlayFit les staan volgende vier punten centraal:

 1. Veiligheid
  Veiligheid heeft topprioriteit. Al onze bewegingsactiviteiten worden eerst getest op veiligheid voordat deze aangeboden worden aan de kinderen. Ons motto is liever te veilig, dan niet veilig genoeg.
 2. Plezier
  Plezier zien wij als de drijfveer om iets blijvend te doen. Daarom hechten wij zeer veel waarde aan plezier in de PlayFit lessen door de activiteiten op maat aan te bieden, divers te blijven in ons aanbod en in te spelen op de belevingswereld van de kinderen.
 3. Actie
  Actie! Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in een PlayFit les lekker veel kunnen bewegen. Lange wachttijden en rijen bij onze activiteiten zijn daarom onwenselijk. De situaties worden zo ingericht dat de kinderen voldoende bewegingsbeurten krijgen en het wachten wordt geminimaliseerd.
 4. Leerresultaat
  Onze leermethode is gebaseerd op jarenlange onderzoeken naar motorisch leren, waarbij de meest effectieve principes zijn geïntegreerd in het programma.
Een gratis proefles aanvragen? Dat kan hier.