Vacature: word jij onze nieuwe PlayFit-docent?

PlayFit groeit. Hierdoor hebben we nieuwe collega’s nodig. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij op zoek naar een sportieve en leuke uitdaging en werk je graag met peuters en kleuters? Dan is PlayFit iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een fitte, pedagogisch sterke en communicatief vaardige PlayFit-docent.

Wie zijn wij?
PlayFit is een innovatief en leuk bewegingsprogramma voor peuters en kleuters in een veilige, kindvriendelijke en niet-competitieve omgeving. Het PlayFit-programma leert kinderen de grondbeginselen van verschillende sporten op een leuke manier. Wij bieden zowel traditionele, vernieuwende, formele en informele sporten aan uit het vier velden model (Van Reusel). Dit wordt standaard aangeboden in verschillende bewegingsbanen om een fysieke en motorische fundament te leggen bij het kind. Tevens om ouder en kind kennis te laten maken met de bewegingscultuur. Plezier, succesbeleving en uitdaging zijn belangrijke componenten in een PlayFit-les.
Door uitbreiding zijn wij op zoek naar een sportieve en enthousiaste PlayFit-docent!

Wat zijn je taken?
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het PlayFit-programma in een vestiging in de regio Rotterdam. Dit is standaard tijdens een groepsles op één van onze vestigingen (gymzalen), maar dit kan ook zijn tijdens een verjaardagsfeestje, workshop of clinic. Daarnaast speel je een (pro-)actieve rol bij het verstrekken van informatie over het programma en begeleiding van de ouders. Samen met een ondersteunende collega ben je verantwoordelijk voor de les vanaf de opbouw tot en met de afbouw. Doordat je samen met een collega lesgeeft heb je veel ruimte de kinderen inhoudelijk iets te leren en jezelf te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een PlayFit-docent die het een uitdaging vindt om een nieuw en innovatief sportconcept verder uit te bouwen:
· Je bent initiatiefrijk, hands-on, communicatief vaardig en je vindt het leuk om jonge kinderen (2 tot en met 14 jaar) beter te leren bewegen en sporten.
· Je kunt je goed inleven in de wensen, belevingswereld en behoeften van peuters, kleuters en ouders. Daarnaast beschik je over goede pedagogische vaardigheden.
· Je beschikt over een brede interesse in sport en spel en je bent thuis in meerdere disciplines.
· Je bent graag, in de ruimste zin, sportief bezig en je vindt het een uitdaging om nieuwe sport- en spelactiviteiten te organiseren.
· Je bent uiteraard sportief, maar ook enthousiasmerend, flexibel en creatief.
· Je bent in het bezit van een afgeronde, relevante sportopleiding, zoals CIOS, Sport en Bewegen (minimaal niveau 3) of ALO. Of je bent momenteel in opleiding bij de ALO.
· Je bent tevens beschikbaar in het weekend.
Kortom, een uitdagende functie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en werkervaring met een unieke doelgroep! Vergoedingen zijn in overleg.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Reageer dan door het sollicitatieformulier in te vullen. Voor inhoudelijke vragen kun je ook mailen naar hetzelfde emailadres.

Direct Solliciteren