Bent u op zoek naar Peutervoetbal voor uw kind? PlayFit biedt uitkomst.

Een kind dat zich te vroeg specialiseert op een sport kan hier fysieke nadelen aan kan overhouden. Een brede ontwikkeling is dus cruciaal in de ontwikkelingsfase van het jonge kind. Daarom hebben wij gekozen voor een breed sportaanbod voor peuters en kleuters, waarbij voetbal een een rol speelt.

Voor onze multi-sport hebben wij het vier-veldenmodel van van Reusel gebruikt. We hebben sporten uitgekozen uit de verschillende facetten van het vier-velden model. Zo bieden wij traditionele en formele sporten aan, zoals Peutervoetbal, Turnen, Basketbal, maar ook bieden wij informele en vernieuwende sporten aan, zoals Klimmen en Free Runnen.

Het kind zal door multi-sport een brede ontwikkeling genieten en een ruime perspectief krijgen van hun sport en beweegmogelijkheden. Dit zal ten goede komen aan de sport die het kind later uitkiest, bijvoorbeeld het voetbal.

Hoe geven wij hier invulling aan?

In elke les staat naast de bewegingsjungle één sport centraal. Deze sport wordt één (trainer) op één (kind) uitgevoerd, zodat het compleet op maat wordt aangeboden. Parallel aan de privésessie die het kind krijgt zijn de andere kinderen bezig in een uitgebreide bewegingsbaan waarin verschillende bewegingsvormen en verschillende sporten worden aangeboden.

Geïnteresseerd? Meld uw kind direct aan voor een proefles bij PlayFit!

Een gratis proefles aanvragen voor peutervoetbal? Dat kan hier.