Prijzen PlayFit-lessen in de wijk

Stichting PlayFit streeft er als maatschappelijke organisatie naar om een levenslange passie voor lichaamsbeweging en sport te ontwikkelen bij kinderen. Wij vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk kinderen duurzaam deelnemen aan de lessen om deze doelstelling te behalen. Daarom hebben wij de tarieven voor onze sportlessen maatschappelijk en sociaal geprijsd.

Betalingsmogelijkheden

Abonnement
Na de proefles ontvangt u een inschrijfformulier. Daarin zijn de volgende betalingsmogelijkheden opgenomen:

  • Door middel van een automatische maandelijkse incasso. Deze is maandelijks opzegbaar. De prijs per maand is 19 euro. Eenmalig inschrijfgeld 15 euro.
  • Met behulp van het JeugdSportfonds voor het gehele seizoen. Lees hier meer informatie over het JeugdSportFonds.  Het tarief is225 euro per jaar.

Losse lessen

Wilt u liever flexibel zijn, dan is het mogelijk om steeds losse lessen aan te schaffen. In onze webshop kunt u deze aanschaffen. U heeft de keuze uit diverse betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal en overboeking via uw bank.

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. In de zomervakantie is er een zomerstop. Voor de zomerstop worden er geen kosten in rekening gebracht. De data voor schoolvakanties vindt u in het actuele lesrooster.

Een gratis proefles aanvragen? Dat kan hier.